Webbyrå med experter på sök

Studio Interact är Findwise webbyrå i Göteborg & Stockholm. Vi hjälper stora som små företag och organisationer med strategi, design och utveckling av webb och appar.
Söker du en hipsterbyrå med reklamsnack och färdiga koncept? Då har du kommit fel. Vi tror på genomtänkt innehåll och ett nära samarbete med dig.

Innehåll

Cool teknik och flashig design gör ingen nytta om ingen förstår ditt budskap eller köper dina produkter. Vi är webbyrån med fokus på innehåll.

Samarbete

Du blir vår kollega och hjälper oss att förstå din verksamhet, dina mål och dina kunder. Vi arbetar tillsammans för att ta fram den bästa lösningen för dig.

Gör om gör rätt

Blir det fel så gör vi om. En missnöjd kund är aldrig ok!

Återvinning

Det finns (förhoppningsvis) ingen anledning till att börja om från noll. Vi ser över det du redan har och återvinner det som är bra. Denna strategi är även viktig för intranät där det är relevant att lätt hitta och återvinna information. Läs gärna om vårt recept för ett lyckat intranät.

Teknik

Tekniken ska fungera oavsett kanal. Vi har en rad verktyg och har alltid koll på det senaste. Stabila och enkla lösningar är vår melodi i som oftast Drupal, Meteor och React.

Design

Design är viktigt för att skapa en häftig upplevelse. Vi har flera designers, interaktionsdesigners och full-stack utvecklare som tar dig och ditt varumärke till nästa nivå.

Fick du inte nog? Ta en titt på vad vi gjort för våra kunder.