Meteor

Ett snabbare sätt att bygga appar
Verktyget för dig som behöver appar för både webb och mobil. Med Meteor går det fort. Jättefort.

Att bygga med Meteor

Med Meteor slipper du många problem och fallgropar du förmodligen annars skulle stött på. Det gör att du sparar både tid och ansträngning. På bara ett par dagar eller timmar sätter du ihop en fungerande tjänst som är redo att testas av användare men som annars kunde tagit veckor eller månader att ta fram.

Kraftfullt och flexibelt

Med Meteor hittar du lätt nya användningsområden. Verktyget är mycket flexibelt och du kan ta fram appar för både Android, iOS och webb samtidigt.
Vill du ha ut mer av Meteor går det bra att bygga ut med egen funktionalitet eller skaffa nya moduler från ett hav av tilläggspaket i communityn på Atmosphere.

Enkelt och reaktivt

Designers och gränssnittsutvecklare älskar Meteor, det är lätt att förstå och bygger vidare på bekanta tekniker från webben. Många har också fastnat för reaktiviteteten som handlar om snabb och okomplicerad uppdatering av skärmen när något på servern ändras.

App Store och Google Play

Lägg till iOS som plattform och vips så är din tjänst redo att läggas ut på App Store. Samma sak för Android och Google Play. Men lägg gärna lite tid och finslipa gränssnittet med bra användbarhet nu när du har tid över – det gör att din tjänst blir bättre än konkurrenternas.

Är du ingen expert på Meteor? Vi är webbyrån som kan hjälpa dig utveckla din tjänst/applikation i Meteor! Passa på och hör av dig, så börjar vi spåna på din tjänst.

Tankar om Meteor

Skrivet 29 april 2015
av Tim Brandin
Tillsammans med Göteborg Startup Hack arrangerar vi den 14:e maj en workshop och en hackathon under kvällen med fina priser till vinnarna eller vinnarlaget.
Skrivet 24 mars 2015
av Tim Brandin
Igår hade vi årets första Meteor Meetup och 18 personer dök upp, fler än förväntat och fler än antalet anmälda på till evenemanget på meetup.com – vilket var första gången det händer! Så jag kan säga att det blev väldigt lyckat redan från start.
Skrivet 28 april 2014
av Tim Brandin
Den 26:e april hade vi vår första Meteor Meetup för de som delar vårt intresse för det lovordade ramverket.

Modernt, stabilt och lättanvänt. Verktyg som fungerar.

Webbplats

Så lyckas du med din webbplats

Mobilapp

Apputveckling för iPhone, iPad & Android

E-handel

Att skapa en lönsam nätbutik

Intranät

Fokus på användare och innehåll ger mest effekt

Drupal

Ett av världens mest populära CMS

Meteor

Ett snabbare sätt att bygga appar

React

JS-bibliotek för att bygga användargränssnitt

Våra tjänsteområden

Vi guidar dig till rätt beslut.

Strategi handlar om mål, styrning och uppföljning för ett lyckat webbprojekt. Du behöver koll på vision och behov för att göra rätt saker. Planering och processer för ett smidigt utförande och slutligen utvärdering för lärdomar och förbättringar.

Text, beteende och form.

Rätt innehåll för rätt kanal, både vad gäller text, interaktion och grafiskt material. Du får hjälp med hela eller delar av innehållet - copy, publicering och korrektur. Följsam design för mobil, webb och surfplatta ser vi som självklart.

Modernt, stabilt och lättanvänt.

För vissa är tekniken rolig och spännande. För andra bara ett nödvändigt ont. Med oss får du teknik som fungerar, är stabil och lätt att använda. Det finns ett flertal moderna verktyg att välja på och vi hjälper dig att hitta rätt.