Drupal

Ett av världens mest populära CMS
Drupal är ett smidigt verktyg för att hantera innehåll på din webbplats eller intranät. Lägg enkelt till, redigera eller ta bort texter, bilder, menyer och sidor.

Att använda Drupal

Drupal är gratis och har mängder av tillägg som gör det enkelt att skapa den webbplats du och dina kunder behöver. Eftersom Drupal är ett av världens största publiceringsverktyg finns också en community med närmre en miljon användare att be om hjälp vid svårigheter.

Anpassningsbart och tillgängligt

Drupal är anpassningsbart med en stor mängd moduler, vilket innebär att verktyget passar för såväl en mindre blogg som en komplex webbmiljö.

Om du vill rankas högt av Google är Drupal ditt bästa val. Verktyget stödjer nämligen flera ISO standarder för bland annat kvalité inom publicering och innehållsklassificering. Detta gör det lätt för sökmotorerna att tolka innehållet.

Enkelt och billigt

Har du en fråga om Drupal? Då är det lätt att hitta svaret! På webben finns det gott om resurser för att lösa dina problem. Detta tack vare plattformens enorma community av utvecklare.

Eftersom Drupal har så många tilläggsmoduler behöver du sällan utveckla nya. Istället konfigurerar du de som finns och håller så nere kostnaderna.

Integrerat och säkert

Drupal gör det lätt att bygga integrationer till andra system. Det blir mer och mer vanligt att se Drupal användas för intranät med många integrationer, samt även som en back-end för datalagring till stora som små applikationer för båda webb och mobil.

Drupal har ett dedikerat team av anställda utvecklare som ser till att säkerheten upprätthålls.

Är du ingen expert på Drupal? Vi är webbyrån som kan hjälpa dig utveckla din portal, e-handel, intranät eller hemsida i Drupal. Hör av dig, så snackar vi lösningar för dig!

Läs även om hur man bygger lyckade Intranät.

Modernt, stabilt och lättanvänt. Verktyg som fungerar.

Webbplats

Så lyckas du med din webbplats

Mobilapp

Apputveckling för iPhone, iPad & Android

E-handel

Att skapa en lönsam nätbutik

Intranät

Fokus på användare och innehåll ger mest effekt

Drupal

Ett av världens mest populära CMS

Meteor

Ett snabbare sätt att bygga appar

React

JS-bibliotek för att bygga användargränssnitt

Våra tjänsteområden

Vi guidar dig till rätt beslut.

Strategi handlar om mål, styrning och uppföljning för ett lyckat webbprojekt. Du behöver koll på vision och behov för att göra rätt saker. Planering och processer för ett smidigt utförande och slutligen utvärdering för lärdomar och förbättringar.

Text, beteende och form.

Rätt innehåll för rätt kanal, både vad gäller text, interaktion och grafiskt material. Du får hjälp med hela eller delar av innehållet - copy, publicering och korrektur. Följsam design för mobil, webb och surfplatta ser vi som självklart.

Modernt, stabilt och lättanvänt.

För vissa är tekniken rolig och spännande. För andra bara ett nödvändigt ont. Med oss får du teknik som fungerar, är stabil och lätt att använda. Det finns ett flertal moderna verktyg att välja på och vi hjälper dig att hitta rätt.