Koncept

En bärande idé.
Konceptet är den tänkta lösningen på ditt problem, vår bärande idé beskriven i text och bild men utan detaljerna som en komplett design innebär.

Vi är dock inte byrån som slänger fram koncept ur rockärmen. Oavsett ditt problem baserar vi alltid koncept på:

  • Konkreta syften och mål
  • Innehåll
  • Modernt, tillgängligt och följsamt oavsett kanal
  • Respekt för din visuella identitet
  • Goda användarupplevelser
  • Förutsättningar och begränsningar kring budget och teknik

Konceptet levereras på olika sätt beroende på ditt problem. Det kan vara mood boards för stil och känsla, tecknade serier för användningsflöden, wireframes för struktur och beteende, text för slogans eller något annat som passar dig.

Vi guidar dig till rätt beslut.

Effektkartläggning

Varför, vem, hur och vad?

Webbanalys

Kundens beteende i din digitala värld.

Koncept

En bärande idé.

Domänstrategi

Bli vän med Google.

Våra tjänsteområden

Vi guidar dig till rätt beslut.

Strategi handlar om mål, styrning och uppföljning för ett lyckat webbprojekt. Du behöver koll på vision och behov för att göra rätt saker. Planering och processer för ett smidigt utförande och slutligen utvärdering för lärdomar och förbättringar.

Text, beteende och form.

Rätt innehåll för rätt kanal, både vad gäller text, interaktion och grafiskt material. Du får hjälp med hela eller delar av innehållet - copy, publicering och korrektur. Följsam design för mobil, webb och surfplatta ser vi som självklart.

Modernt, stabilt och lättanvänt.

För vissa är tekniken rolig och spännande. För andra bara ett nödvändigt ont. Med oss får du teknik som fungerar, är stabil och lätt att använda. Det finns ett flertal moderna verktyg att välja på och vi hjälper dig att hitta rätt.