Domänstrategi

Bli vän med Google.
Med rätt domänstrategi blir Google glad och gillar dig mer. Digital synlighet är vad det handlar om.

Du kanske undrar vilken domän du ska välja? Det finns en del att tänka på. Är det klokt att använda accenttecken eller bindestreck? Om du har en flerspråkig webbplats, bör du lägga innehåll på flera domäner eller bara en?

Vi har koll på konstens alla regler och kan berätta hur många domäner du ska ha och hur du ställer in dem. Du får ett strategidokument med rekommendationer som kan används av din IT-avdelning eller IT-leverantör.

Kunder vi hjälpt med Domänstrategi

Vi guidar dig till rätt beslut.

Effektkartläggning

Varför, vem, hur och vad?

Webbanalys

Kundens beteende i din digitala värld.

Koncept

En bärande idé.

Domänstrategi

Bli vän med Google.

Våra tjänsteområden

Vi guidar dig till rätt beslut.

Strategi handlar om mål, styrning och uppföljning för ett lyckat webbprojekt. Du behöver koll på vision och behov för att göra rätt saker. Planering och processer för ett smidigt utförande och slutligen utvärdering för lärdomar och förbättringar.

Text, beteende och form.

Rätt innehåll för rätt kanal, både vad gäller text, interaktion och grafiskt material. Du får hjälp med hela eller delar av innehållet - copy, publicering och korrektur. Följsam design för mobil, webb och surfplatta ser vi som självklart.

Modernt, stabilt och lättanvänt.

För vissa är tekniken rolig och spännande. För andra bara ett nödvändigt ont. Med oss får du teknik som fungerar, är stabil och lätt att använda. Det finns ett flertal moderna verktyg att välja på och vi hjälper dig att hitta rätt.