Burnout

Kvalitetssäkra ditt webbinnehåll. Automatiskt.
Burnout är tjänsten som går igenom dina webbplatser, ställer diagnos på innehållet och föreslår åtgärder.

Automatiserad kvalitetskontroll

Det är lätt att tappa kontrollen över webbinnehåll. Du som har stor eller komplex webbnärvaro med många redaktörer vet vad det handlar om. Information ska vara korrekt och i linje med företagets varumärke. Alla redaktörer ska hålla samma språkliga stil. Vissa ord är förbjudna. Gammalt material ska tas bort. Listan kan göras lång.

Med tjänsten Burnout får du lösningen på problemen.

Hitta de dolda felen

Burnout hittar dina brutna länkar till både externa och interna sidor, dokument och bilder. Inte nog med det, Burnout berättar självklart var felen finns så att de kan åtgärdas.

Inventera ditt innehåll

Burnout ger dig en komplett översikt av ditt webbinnehåll - sidor, dokument, e-postadresser, bilder, länkar och annat. Redaktören ser och kan åtgärda fel innan de upptäcks av användare eller sökmotorer.

Lätt, tryggt och nytt

Burnout är en automatiserad webbtjänst i molnet, helt oberoende av ditt CMS. Du behöver inte installera någon mjukvara utan arbetar i ett enkelt och trevligt webbgränssnitt.

Så funkar Burnout

Burnout är uppbyggd av två delar. En webb-applikation i Meteor som möter användarnas förväntningar på snabba och enkla gränssnitt. En sökmotor som systematiskt söker igenom din webbplats efter fel och förbättringsmöjligheter.

Vill du ha en demonstration? Lät det intressant så passa på och hör av dig nu, så sätter vi upp det för dig direkt.

Webbens text, beteende och form.

Text och publicering

Fokus på innehåll.

Färg och form

Modernt, tillgängligt och följsamt.

Utbildning

Webbinnehåll - lär dig göra rätt.

Responsiv webbdesign

Webbplats för dator, surfplatta och mobil.

Burnout

Kvalitetssäkra ditt webbinnehåll. Automatiskt.

Innehållsförvaltning

Uppdatera och redigera.

Våra tjänsteområden

Vi guidar dig till rätt beslut.

Strategi handlar om mål, styrning och uppföljning för ett lyckat webbprojekt. Du behöver koll på vision och behov för att göra rätt saker. Planering och processer för ett smidigt utförande och slutligen utvärdering för lärdomar och förbättringar.

Text, beteende och form.

Rätt innehåll för rätt kanal, både vad gäller text, interaktion och grafiskt material. Du får hjälp med hela eller delar av innehållet - copy, publicering och korrektur. Följsam design för mobil, webb och surfplatta ser vi som självklart.

Modernt, stabilt och lättanvänt.

För vissa är tekniken rolig och spännande. För andra bara ett nödvändigt ont. Med oss får du teknik som fungerar, är stabil och lätt att använda. Det finns ett flertal moderna verktyg att välja på och vi hjälper dig att hitta rätt.